By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

16 négyzetméteres lakás Párizsban

Kornél
21/10/2018 09:51:00 AM

A párizsi Le Marais negyedet „Ó-Párizsként” is emlegetik, itt találkozik a régi korok bája a modern világ gyakorlatiasságával. Ebben a környezetben hozott létre egy igen kicsi, 16 négyzetméteres multifunkcionális teret az olasz EDB STUDIO

Az apró helyiség komfortos, minden szükséges kiegészítővel felszerelt, akár két ember számára is kényelmes "otthon" lehet. A tervezők a szoba közepén egy olyan fehér dobozt helyeztek el, ami a legtöbb funkciót magába foglalja, úgy mint a két darab egyszemélyes, lenyitható ágyat, egy apró fürdőt, rejtett fiókokat, polcokat, lenyitható reggelizőasztalt, valamint az oldalába süllyesztett, jól felszerelt konyhapultot. Az egyik oldalsó falra pedig egy nagy méretű, lenyitható munkaasztalt helyeztek.

A gondos restaurációnak köszönhetően a belső tér megőrizte a negyed szellemiségét, valamint az eredeti anyagokat és struktúrákat. A minimalista vonalak és modern anyagok használata lehetővé tette, hogy szinte teljesen láthatatlan megoldásokat alkalmazzanak, például megszüntessék a fogantyúkat és más kiálló elemeket. 

33 NÉGYZETMÉTERES KOMPAKT OTTHON

Forrás: pinklemur.blog.hu

Vissza a blogra

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */