By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

A világ első 3D nyomtatott kerekesszéke

No
20/05/2016 11:50:00 AM

Egészen mostanáig a tolószék designokkal az volt a probléma, hogy nemcsak rugalmatlanok voltak, nem tudtak kellőképpen alkalmazkodni a beteg állapotához, hanem csak egy bizonyos méretben és formában gyártották őket. Így nem tudta biztosítani a betegnek a maximális kényelmet, komfortot és biztonságot.

A GO egy innovatív tolószék design, mely megoldást nyújt ezen problémákra a legújabb 3D technológia segítségével. Mint egy egyedileg készített cipő, a GO a használó egyedi biometrikus és funkcionális igényeire szabható. Mindegy milyen az egyén testalkata, súlya, sérülése, hiszen a szék és a lábtartó is külön-külön méretezhető, hogy maximalizálja a kényelmet, rugalmasságot és megfelelő támogatást nyújtson.

És még nincs vége, hiszen ahogy a használója állapota változik, úgy tudnak változni a részek is! A betegek elsődleges aggodalma a megerőltetés volt, mely az önmeghajtásból adódik. Hogy megoldást nyújtsanak erre a problémára a GO tolókocsi hajtókarikájának felülete szuperül érzékeli a tapintást, mely össze van hangolva a GO kerekesszékhez tartozó kesztyű rendszerrel, így téve lehetővé a nagyobb erő-nyomás arányt.

Ez az egyedülálló rendszer – a világon az első – csökkenti ahasználatból adódó sérüléseket és olyan fájdalmas állapotok kialakulását, melyek jellemzőek a kerekesszék használóinál, mint a váll ízületi gyulladása. 

Designer: Layer Design

Forrás: Yanko Design

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */