By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

A FELHŐ JÁTSZÓHÁZ

No
17/06/2017 07:08:00 AM

A NUBO vagyis a "felhő" egy végtelen potenciállal rendelkező  játszóház Sydney-ben, mely bátorítja a tanulást, a felfedezést és a határtalan képzeletet. Ez a közeg a gyermekeket állandóan stimulálja, a szülőket pedig arra ösztönzi, hogy aktívan részt vegyenek a gyermekek játékaiban.

Az épület központi tere teljesen kielégíti a gyerekek kíváncsiságát és hangsúlyozza  az “egyszerű játék” koncepcióját, vagyis hogy egyszerű dolgokkal is lehet kreatívan játszani. Ez a koncepció sokunk számára nem újdonság, de lássuk be ma már ez egyre inkább feledésbe merül. A gondosan megtervezett játszóházba 2 és 8 év közötti gyermekeket várnak, akik a fejlődésüknek megfelelően játszhatnak és fedezhetik fel az egész teret. Az épület belső kialakítása minimalista, ahol minden felesleges bútort és eszközt mellőztek, mely elterelhetné a gyermekek figyelmét.

A játszóházban található egy könyvtár, különféle szobák tele építőkockákkal és egy úgynevezett aktív zóna, ahol kedvükre futkározhatnak, mászhatnak, csúszdázhatnak, bújócskázhatnak. Kiegészítésképpen építettek egy konyhát is, ahol a gyerekek elkészíthetik a saját egészséges ételeiket.

Forrás: Pink Lemur

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */