By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

A TOLL, AMI 16 MILLIÓ KÜLÖNBÖZŐ SZÍNBEN KÉPES ÍRNI

No
07/08/2016 04:22:00 PM

A toll, amire minden művész ki volt éhezve, szinte már itt van. A CRONZY toll, akármilyen hihetetlen is, képes 16 millió különböző színben írni, így sokkal költségkímélőbb megoldást jelent, mint összegyűjteni egy rakás drága művészkelléket. Az eszköz tárgyak szkennelésére is képes, ami után pár másodperc alatt felismeri annak pontos színét, így a használó bármilyen színt pillanatokon belül a papírra tud vinni.

Egy okostelefon applikációval, a használók csak rákattintanak a kívánt színre – vagy amint már említettem beszkennelnek egy virágot, festményt, ruhát vagy bármilyen más felületet – és máris kezdhetnek rajzolni.

A kedvenc színeket akár el is lehet menteni és azonnal megosztani valamilyen közösségi portálon. A tintával lehet papírra, vászonra vagy akár bőrre is rajzolni.

Akiket érdekel, támogathatják a kampányt az Indiegogo-n, amiből még mindig van két hónap, hogy elérjék a kitűzött célt. A készletben 5 különböző méretű cserélhető fej, 2 tintapatron és egy töltő található.

A CRONZY amerikai tervezőcsapata azt reméli, hogy 2017 tavaszára elkezdhetik a tömeggyártást és az első kiszállításokat. Most még lehetőség van kedvezményesen akár 139 dollárért hozzájutni a tollhoz, de később az ára 200-300 dollár fölé fog menni.

 

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */