By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

A világ első "biológiai háza"

Ko
05/12/2017 10:31:00 AM

A dániai Middelfart városában épült fel a világ első "biológiai háza". A magas színvonalú környezetbarát épülethez, olyan mezőgazdasági termelésből visszamaradt növényi anyagokat használtak, melyek általában hulladéknak minősülnek. Ilyenek például a fű, szalma és tengeri moszat, amikből az építéshez szükséges értékes építőanyagot állítottak elő. 

Az EEN TIL EEN építésziroda tervezői büszkék arra, hogy egy olyan épületet alkothattak, ami figyelembe veszi a környezeti és az energiahatékonysági szempontokat új, innovatív technikák alkalmazásával. Például a hagyományos bel- és kültéri burkolatok helyett a Kebony®  környezetbarát, szabadalmaztatott eljárását alkalmazták. 

"Nagyon hosszú projekt volt, és mindannyian sokat tanultunk a tervezés és az építés során. Örömmel figyeltem a csapatot, hogy milyen sok okos megoldást találtak a projekt során felmerült problémákra, és nagy büszkeséggel tölt el, hogy végül mindezt megoszthatjuk a nyilvánossággal is." nyilatkozta Kim Christofte vezérigazgató. A "biológiai ház" egy moduláris és modern épület koncepció, amely konkrét megoldást nyújt a jövő éghajlati és erőforrás kihívásaira. 

  

ÁTALAKÍTHATÓ KERTI HÁZ

Pigna, faház az Alpokban

Régi és új találkozása egy skóciai parasztházban

Vissza a blogra

Forrás: pinklemur.blog.hu

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */