By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

AKVÁRIUM FŰSZERNÖVÉNYEKKEL

No
08/03/2017 02:20:00 PM

A második generációs Water Garden (Vízi Kert) akvapóniás technológia alkalmazásával lehetővé teszi a városlakóknak, hogy egyszerre élvezzék a fűszernövényeket és a szebbnél szebb halak látványát. Ez az öntisztuló akvárium képes fűszernövények növesztésére is anélkül, hogy sok munkát kéne belefektetni. Tökéletesen kapcsolja össze a növények és a halak élőhelyét így egyfajta önálló ökoszisztémát hoz létre.

Lássuk csak, hogyan is működik! Nos a halak melléktermékként ammóniát bocsátanak ki magukból, amit bizonyos baktériumok nitritté alakítanak. A Water Garden ezt a ammóniás-nitrites vizet pumpálja vissza a növények gyökeréhez, melyek azt felszívva szinte kétszer olyan gyorsan nőnek mint a hagyományos termesztésben. Ezután a tiszta víz visszakerül az akváriumba, így szinte minimális karbantartást igényel, hiszen ez az öntisztító ciklus képes egészségesen tartani a halakat és táplálni a növényeket is.

Tervező: Pablo Velazquez

Forrás: yankodesign

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */