By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

Aludj egy éjszakát a Louvre üvegpiramisa alatt!

Noémi
11/04/2019 07:24:00 PM

Ha valaha is álmodtál arról, hogy turisták tömege nélkül élveznéd a Louvre múzeumot, akkor itt van egy egyszeri és megismételhetetlen lehetőség. Az Airbnb elindított egy nemzetközi versenyt, melynek keretében a kiválasztott szerencsés egy éjszakát tölthet el másodmagával a Louvre ikonikus üvegpiramisa alatt felállított luxus szobában. A piramis alakú installációt az Airbnb „álmaid éjszakája” program keretein belül fogják felállítani, a múzeum 30. évfordulója alkalmából. A nagy sikerű programsorozat korábbi nyertesei, olyan különleges helyeken tölthettek el egy-egy éjszakát, mint a 9000 láb magasan lévő felvonó a francia Alpokban, vagy éppen Drakula gróf erdélyi kastélya.

Április 30-án a nyertest egy művészettörténész fogadja majd a múzeumban, akinek vezetésével olyan különleges programokban lesz része, mint koccintás Mona Lisa-nál (romantikus francia háttérzenével), lakoma egy pop-up étkezőben (Milo-i Vénusz társaságában), vagy éppen egy privát akusztikus koncert (III. Napóleon díszes hálószobájában).

Ha részt szeretnél venni a versenyen, akkor látogasd meg az Airbnb oldalát és válaszold meg a következő kérdést:

„Miért te lennél a tökéletes vendég Mona Lisa számára?”

Jelentkezési határidő: Április 12. 23:59. A győztes és vendége összes költségét az Airbnb fizeti. Versenyre fel!

Forrás: pinklemur.blog.hu

Vissza a blogra

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */