By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

Európa első víz alatti étterme

Noémi
24/03/2019 05:32:00 PM

Snohetta, egy nemzetközi építész, belsőépítész, tájépítész vállalat, melynek központja Oslóban és New York-ban található, valamint több nagyvárosban rendelkezik irodával. A nagy múltú építésziroda most egy víz alatti, fantasztikus étteremmel rukkolt elő. Az Under fantázianevű építmény a norvég Båly falucskától pár kilométerre található.

A világ legnagyobb víz alatti étterme egy elsüllyedt periszkópra hasonlít, melynek vége egy hatalmas panoráma ablakban végződik a tenger alatt. A 495 m2-es, tengeri kutatóközpontként is működő épület étterme 40 vendéget tud egyszerre fogadni.

Rune Grasdal az Under vezető építésze elmondta, hogy ez nem egy akvárium, hanem maga az Északi-tenger vadvilága, ahová különleges módon betekintést nyerhet az idelátogató. A 34 méteres, monolitikus beton építmény a vendégeket a tengerszint feletti világból a tenger alattiba vezeti, ezáltal is fokozva az élményt. A három szintes épületben található egy előcsarnok ruhatárral, egy pezsgőbár és az étterem.

"KÉTDIMENZIÓS" KÁVÉZÓ SZÖULBAN

Forrás: pinklemur.blog.hu

Vissza a blogra

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */