By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

Frida Kahlo Akciófigura

Click to enlarge
Price:
30EUR (24EUR + VAT)

A művészet szerelmeseinek kötelező lakáskiegészítője a csodálatos Frida Kahlo akciófigura, aki a Today Is Art Day művészettörténeti hősök kollekciójának egyedüli női tagja. Vidd haza a varázslatos Frida Kahlo akciófigurát a négy Frida ihletésű miniatűr képpel és áraszd el rózsaillattal a lakásodat (ugyanis a figura vadrózsaillatot áraszt! – igen jól olvastad)

- NOKO art & design
Manufacturer:
Average Rating: Not Rated

Leírás

A 20. század egyik legemblematikusabb női alakja a mexikói festőművész, Frida Kahlo. A szenvedélyekkel és kalandokkal teli élete sokak csodálatát kiváltotta és kiváltja a mai napig. Frida főként önéletrajzi ihletésű képeket festett tele szimbólummal, melyek eléggé könnyen megfejthetők. A művésznő saját szavaival élve: „Azért festem magamat, mert oly gyakran vagyok egyedül, s magamat ismerem a legjobban”.

Vidd haza Frida Kahlo-t és magával visz Frida ihletésű miniatűr képet és rengeteg szuper kiegészítőt: egy levehető papagájt, egy levehető szürrealista szívet és egy cuki majmot a hátán.

Tervező: Today Is Art Day

Parameters

Csomag tartalma cuki kismajom a művésznő hátán, friss vadrózsaillatú Frida akciófigura, felhelyezhető papagáj és egy levehető szürrealista szív, átlátszó talp, hogy biztonságosan fel lehessen állítani, továbbá 4 Frida ihletésű miniatűr kép és 10 érdekes tény Frida-ról
Anyaga PVC
Mérete 12,7 cm magas
Súlya 106 g
Gyártó Today Is Art Day, Quebec City, Kanada
Gyártási hely Kína, a Symbiote Studios (amerikai játékgyártó) közreműködésével
Nem játék, fulladási veszély! 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott
Minden jog fenntartva Today Is Art Day 2018

Reviews

There are no reviews for this product.
Write Review


Note: HTML is not translated!
Rating: Bad Good

GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */