By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

Gustav Klimt Akciófigura

Click to enlarge
Price:
30EUR (24EUR + VAT)

A művészet szerelmeseinek kötelező lakáskiegészítője a szecesszió megalapítójának és legismertebb képviselőjének, Gustav Klimt-nek akciófigurája. Vidd haza a híres festőművészt négy miniatűr remekművével és biztos lehetsz benne, hogy mindenki csodálattal fogja bámulni a kis akciófigurát.

- NOKO art & design
Manufacturer:
Average Rating: Not Rated

Leírás

A híres osztrák festő különleges és a korban formabontónak tartott képeivel vívta ki a nagyközönség elismerését. Festményeit jellemzik a bohókás, különleges ruhák, melyekbe képei hőseit öltöztette. Nem sokan tudják, de ezeket a festő élettársa Emilie Flöge tervezte. Éppen ezért a Gustav Klimt akciófigurának is van egy igazán mókás kiegészítője: 2 db az újraragasztható matrica (a művész aranykorszaka ihlette), mellyel feldíszítheted a festő emblematikus ruháját úgy, ahogy neked tetszik.

Vidd haza Gustav Klimt-et és magával viszi négy legismertebb festményét, melyekből megismerheted a festőt, hiszen ő maga mondta: „Aki szeretne megismerni, nézze meg figyelmesen a képeimet”

Tervező: Today Is Art Day

Parameters

Csomag tartalma Gustav Klimt akciófigura a jellegzetes kék ruhájában, az ölében ülő híres macskája Katze, 2 db az aranykorszaka ihletett újraragasztható matrica, melyet a ruhájára tetszőlegesen felhelyezhetsz, átlátszó talp, hogy biztonságosan fel lehessen állítani, továbbá 4 miniatűr remekműve és 10 érdekes tény Klimt-ről
Remekművek A csók (1907-1908), Adele Bloch Bauer I portréja (1903-1907), Élet és halál (1908-1915), Rózsabokrok a fák alatt (1905)
Anyaga PVC
Mérete 12,7 cm magas
Súlya 106 g
Gyártó Today Is Art Day, Quebec City, Kanada
Gyártási hely Kína, a Symbiote Studios (amerikai játékgyártó) közreműködésével
Nem játék, fulladási veszély! 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott
Minden jog fenntartva Today Is Art Day 2018

Reviews

There are no reviews for this product.
Write Review


Note: HTML is not translated!
Rating: Bad Good

GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */