By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

OGarden Smart, tökéletes beltéri kertészeti rendszer

Kornél
08/03/2019 07:06:00 AM

Az OGarden Smart egy tökéletes beltéri kertészeti rendszer, amivel akár 90 gyümölcsöt és zöldséget is nevelhetünk egyszerre. A korszerűsített OGarden Smart egy korábbi modell továbbfejlesztett változata, amely az automata öntözőrendszernek és LED világításnak köszönhetően még egyszerűbbé teszi a városi kertészkedést, kialakítása pedig ügyesen maximalizálja a termeszthető növények számát.  

A forgó felső "hordóban" 60 rekeszbe ültethetünk növényeket, míg az alsó tároló és fogadórészben további 30 darab fér el. A növényeket közvetlenül az OGarden-től is megrendelhetjük, de ültethetjük magról is egy földzsákba. A cég becslése szerint 30-40 nappal az ültetés után már elkezdhetjük a betakarítást.  

Az egészségünkre gyakorolt pozitív hatásai mellett az organikus zöldségek ilyen formában való termesztése hosszú távon megtakarítást is jelenthet. Az OGarden azt állítja, hogy akár 80%-ot is spórolhatunk, hiszen az áruházban vásárolt nem organikus kelkáposzta átlagosan 2,50 dollárba kerül, míg az OGarden által organikusan termesztett csak 0,45 dollárba.

Kickstarter kampányuk

HIDROPÓNIKUS MINIFARM A NAPPALIBAN

Forrás: pinklemur.blog.hu

Labels attached to the content: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */