By pressing OK  you consent to our cookies on this device in accordance with our cookie policy unless you have disabled them.
Products Menu
   

Salvador Dalí Akciófigura

Click to enlarge
Price:
30EUR (24EUR + VAT)

A művészet szerelmeseinek kötelező lakáskiegészítője ez a menő Salvador Dalí akciófigura, aki a Today Is Art Day művészettörténeti hősök kollekciójának oszlopos tagja. Vidd haza a szürrealista festőművészt öt miniatűr remekművével és biztos lehetsz benne, hogy a művész különleges világa pillanatok alatt át fogja járni otthonodat.

- NOKO art & design
Manufacturer:
Average Rating: 5 out of 5 Stars!

Leírás

A 20. századi spanyol-katalán festőművész, Salavador Dalí –nak nem csak a személyisége volt különleges, hanem az általa festett közel 1500 kép is. A szürrealista alkotásaival olyan új szintre emelte a festészetet, mellyel nemcsak megnyitott egy új korszakot, de be is tetőzte azt. Mivel Dalí hosszú, vékony viaszos bajusza védjegyé vált, ezért ez a szuper akciófigura 3 db különleges, cserélhető bajusszal rendelkezik, melyek rozsdamentes acélból készültek.

Vidd haza Salvador Dalí-t és magával viszi 5 legismertebb festményét, melyekből bármelyiket kiállíthatod hangulatodtól függően!

A Gala Salvador Dalí alapítvány támogatásával.

Tervező: Today Is Art Day

Parameters

Csomag tartalma 3db delux cserélhető bajusz rozsdamentes acélból, a híres szétfolyó óra a művész karján, átlátszó talp, hogy biztonságosan fel lehessen állítani, továbbá 5 miniatűr remekműve és 10 érdekes tény Dalí-ról
Remekművek Az emlékezet állandósága (1931), A polgárháború előérzete (1936), Álom egy gránátalma körül repkedő méhről (1944), Elefántok (1948), A szférák Galateája (1952)
Anyaga PVC
Mérete 12,7 cm magas
Súlya 106 g
Gyártó Today Is Art Day, Quebec City, Kanada
Gyártási hely Kína, a Symbiote Studios (amerikai játékgyártó) közreműködésével
Nem játék, fulladási veszély! 12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott
Minden jog fenntartva Today Is Art Day 2018
More pictures

Reviews

| 5 out of 5 Stars!
18/11/2018

Naggyon cuki! Ajándékba vettem, de még nincs kizárva, hogy megtartom :D
Write Review


Note: HTML is not translated!
Rating: Bad Good

GLIFO
Brands
DFV

           MVP-004727

/* */